Individutveckling

Vill du ta kontrollen över ditt liv, din egen lycka och framgång. Eller har du svårt att handskas med en del personer privat eller i arbetet? Eller är ni ett par som inte förstår varandra? Vi erbjuder samtalsstöd och Psykosocial vägledning där du får verktyg att bygga upp ditt inre och ditt yttre sociala liv.

INDIVIDUTVECKLING:

– Individuell samtalsterapi:
För att utvecklas som individ så börjar vi med att se på din situation just nu   och vart du befinner dig idag, för att sen gå vidare och ta reda på vad dina mål för framtiden är. Tillsammans kan synliggöra dina svagheter och orsaken för att sedan kunna hantera dessa och vända dom till styrkor. och erfarenheter istället. Vi tittar även på vilka som är dina styrkor och på hur du ska kunna få maximal nytta utav dom.

Genom att i en trygg och kreativ process öka din medvetenhet om dina styrkor och begränsningar kan vi minimera respektive maximera dina personliga egenskaper vilket omgående ger dig bättre förutsättningar, kraft och självförtroende. Arbetet med en klient kan ofta även handla om parterapi, familjerådgivning eller andra relationer, se nedan

– Parterapi och familjerådgivning:
– I många fall jobbar vi med klientens relationer med sin partner eller familj och då kommer ni som ett par eller som familj för att vårda och förbättra era relationer.

– Skulder, missbruk

Priser:

Dessa samtal erbjuds antingen på telefon eller på vår mottagning i Östersund. Kostnaden för dessa samtal är 580kr per timme. Maila mig på info@vabrava.se eller ring mig på 0761071277 för tidsbokning.

Som psykosocial vägledare hjälper jag dig att identifiera saker i din omgivning som påverkar din självkänsla och ditt psykiska mående. Det psykosociala avser de sociala faktorernas inverkan på individers psykiska mående. Det kan vara svårt att förstå gränserna mellan vad som är psykiskt och vad som är socialt. Alla sociala situationer både privat och i arbetet påverkar ditt psykosociala mående. Därför är det bra att kunna agera medvetet och därmed få kontrollen över sitt liv.

VAD GÖR EN PSYKOSOCIAL VÄGLEDARE?

SAMBANDET MELLAN PSYKOLOGISKA OCH SOCIALA FAKTORER

Våra relationer formar oss och har gjort oss till dom vi är utan att vi egentligen märker det genom de olika värderingar, målsättningar, normer, synsätt som omger oss.  Människan är en psykosocial varelse (https://sv.wikipedia.org/wiki/Psykosocial)  och det psykiska välmåendet är kopplat till de relationer vi har inom arbete, fritidssysselsättningar, familjen osv. Hur vi trivs i vår relation till andra människor, såväl privat som på arbetet avgör vår förmåga till att kunna utvecklas och må bra.

Din sociala situation påverkar ditt psyke och om situationen är påfrestande så tappar man ofta handlingskraft och kan även ge fysiska symptom som sömnstörningar, magkatarr, förhöjt blodtryck och hjärt och kärlsjukdomar osv genom en ökning av stresshormoner.

Ring oss

Kontakt

Mail: info@vabrava.se

Vabrava AB – Good business, good relations.

0761071277

Fagerbacken 28

83146 ÖSTERSUND