Psykosocial vägledning

Vill du ta kontrollen över ditt liv, din egen lycka och framgång. Eller har du svårt att handskas med en del personer privat eller i arbetet? Eller är ni ett par som inte förstår varandra? Vi erbjuder samtalsstöd och Psykosocial vägledning där du får verktyg att bygga upp ditt inre och ditt yttre sociala liv.

Dessa samtal erbjuds antingen på telefon eller på min mottagning i Östersund. Kostnaden för dessa samtal är 580kr per timme. Maila mig på info@vabrava.se eller ring mig på 0761071127 för tidsbokning.

Som psykosocial vägledare hjälper jag dig att identifiera saker i din omgivning som påverkar din självkänsla och ditt psykiska mående. Det psykosociala avser de sociala faktorernas inverkan på individers psykiska mående. Det kan vara svårt att förstå gränserna mellan vad som är psykiskt och vad som är socialt. Alla sociala situationer både privat och i arbetet påverkar ditt psykosociala mående. Därför är det bra att kunna agera medvetet och därmed få kontrollen över sitt liv.

VAD ДR PSYKOSOCIAL VДGLEDARE?

SAMBANDET MELLAN PSYKOLOGISKA OCH SOCIALA FAKTORER

Våra relationer formar oss och har gjort oss till dom vi är utan att vi egentligen märker det genom de olika värderingar, målsättningar, normer, synsätt som omger oss.  Människan är en psykosocial varelse (https://sv.wikipedia.org/wiki/Psykosocial)  och det psykiska välmåendet är kopplat till de relationer vi har inom arbete, fritidssysselsättningar, familjen osv. Hur vi trivs i vår relation till andra människor, såväl privat som på arbetet avgör vår förmåga till att kunna utvecklas och må bra.

Din sociala situation påverkar ditt psyke och om situationen är påfrestande så tappar man ofta handlingskraft och kan även ge fysiska symptom som sömnstörningar, magkatarr, förhöjt blodtryck och hjärt och kärlsjukdomar osv genom en ökning av stresshormoner.

 

bkpam2181520_17757150_10154469395173806_92777721006100587_n.jpg

Ring oss

Kontakt

Mail: info@vabrava.se

Vabrava AB – Good business, good relations.

0761071127

Fagerskrapan

Fagerbacken 28

83146 ÖSTERSUND